x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Cumpănașu, declarație șocantă despre Gheorghe Dincă: „Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei”

Alexandru Cumpănașu, declarație șocantă despre Gheorghe Dincă: „Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei”

13 Aug 2019   •   13:32
Alexandru Cumpănașu, declarație șocantă despre Gheorghe Dincă: „Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că este nemulțumit de modul în care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel puțin în începutul anchetei.

„Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Cumpănașu a subliniat că este convins că Dincă nu este criminalul Alexandrei.

„Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei. Cred că este doar un animal care are niște misiuni. Nu are nicio logică ceea ce s-a înâmplat acolo”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

×