x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camelia Pătrășcanu, cum ne încărcăm cu energie negativă prin alimentație: „Contează foarte mult gândul atunci când mâncăm”

Camelia Pătrășcanu, cum ne încărcăm cu energie negativă prin alimentație: „Contează foarte mult gândul atunci când mâncăm”

13 Ian 2018   •   20:15
Camelia Pătrășcanu, cum ne încărcăm cu energie negativă prin alimentație: „Contează foarte mult gândul atunci când mâncăm”

Astrologul Camelia Pătrășcanu a fost invitata Mariei Coman în „Ediție de weekend” de la Antena 3. Aceasta a vorbit despre energie și despre nivelele energetice.

„Totul este energie”, susține Camelia Pătrășcanu. „Trebuie să înțelegem cum funcționăm la toate nivelele energetice, fie că e vorba de relație, de alimentație sau de vindecare, fie că e vorba de bani sau planurile pe care ni le facem. Orice aspect îl putem aborda din punct de vedere energetic”, a declarat specialista.

„Este important gândul cu care ne alimentăm, dacă gândul este distructiv sau gândul care însoțește alimentarea este pozitiv. (...) Este mai important să alegem alimente de calitate, dar și starea când mâncăm. Putem să negativizăm o activitate sau o masă, putem să ne apărăm și să nu producă daune o alimentație care nu este perfectă”, susține Camelia Pătrășcanu.

Cum aducem energie în corp? Prin credință, nu neapărat religioasă.

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu