x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dăncilă: CNI a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor la Stadionul 'Steaua'

Dăncilă: CNI a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor la Stadionul 'Steaua'

19 Iul 2018   •   14:12
Dăncilă: CNI a semnat contractul pentru execuţia lucrărilor la Stadionul 'Steaua'
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, în deschiderea şedinţei de Guvern, că, în continuarea pregătirilor pe care România le face pentru a găzdui meciuri din Campionatul European de fotbal 2020, Compania Naţională de Investiţii a semnat două contracte importante - unul privind proiectarea şi execuţia lucrărilor la noul Stadion ''Steaua'', iar altul care vizează realizarea studiilor de fezabilitate pentru noul complex sportiv al clubului Dinamo. 

"Am veşti bune în perspectiva pregătirilor pe care le face România pentru găzduirea meciurilor la Campionatul European de fotbal din anul 2020. Compania Naţională de Investiţii a semnat ieri (miercuri - n.r.) două contracte importante. Primul contract se referă la proiectarea şi execuţia lucrărilor de investiţii la Stadionul 'Steaua'. Noua arenă va avea o capacitate de 30.500 de locuri şi va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA", a precizat premierul.

Potrivit acesteia, un al doilea contract semnat de Compania Naţională de Investiţii se referă la "întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate la stadionul nou pentru clubul sportiv Dinamo Bucureşti". 

"Noul complex sportiv va avea o capacitate de aproximativ 18.000 de locuri şi va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4", a spus premierul. 

Dăncilă a menţionat că ambele proiecte vor fi finanţate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Stadionul 'Steaua'