x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu pentru Ștefan Hrușcă. Tatăl lui a murit

Doliu pentru Ștefan Hrușcă. Tatăl lui a murit

13 Noi 2018   •   06:42
Doliu pentru Ștefan Hrușcă. Tatăl lui a murit
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Ștefan Hrușcă este în doliu după ce tatăl său a murit. Interpretul de muzică folk a sosit de urgență în țară pentru a-i fi alături părintelui său atunci când și-a dat ultima suflare. 

Ștefan Hrușcă, care pe 8 decembrie va împlini 61 de ani, locuiește de foarte mulți ani în Canada, iar ieri a sosit de urgență în România și și-a luat tatăl de la spital pentru că nu-și dorea ca ultimul loc pe care-l vede să fie un salon, ci propria sa casă, informează Libertatea. Astăzi, 12 noiembrie, tatăl său a murit: „Azi, la ora 6.30, de dimineață, în Ieud, la el acasă, uncheșul Hrușcă și-a sfârșit călătoria pe lumea asta și a plecat înconjurat de ai lui, de fiul său sosit din Canada și de cele două fete ale lui. A plecat un ieudean adevărat, un purtător de datină și de mesaj al lumii vechi, al lumii adevărate despre care fiul său, Ștefan Hrușcă, ne cântă în fiecare zi de sărbătoare sfântă și de iarnă”,  – este mesajul transmis pe Axanews.ro.


Pentru Ștefan Hrușcă, recunoscut grație concertelor de Crăciun pe care le susține cu sălile arhipline, va urma o perioadă de doliu și suferință. Ștefan Hrușcă este căsătorit cu Geanina Hrușcă și au împreună doi copii, pe Andra și Ștefan.

×
Subiecte în articol: stefan hrusca