x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis transmite condoleanţe familiilor victimelor tragicului eveniment care a avut loc în apropiere de Genova

Iohannis transmite condoleanţe familiilor victimelor tragicului eveniment care a avut loc în apropiere de Genova

15 Aug 2018   •   13:51
Iohannis transmite condoleanţe familiilor victimelor tragicului eveniment care a avut loc în apropiere de Genova

Preşedintele Klaus Iohannis este profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs marţi, în apropiere de Genova, în urma căruia s-au înregistrat zeci de victime, printre care doi cetăţeni români, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES, miercuri, de Administraţia Prezidenţială. 

"Preşedintele Klaus Iohannis este alături de familiile cetăţenilor români decedaţi în Genova, precum şi de familiile îndurerate ale tuturor celor care şi-au pierdut viaţa şi urează însănătoşire grabnică celor răniţi", se spune în comunicat. 

De asemenea, Klaus Iohannis a transmis condoleanţe omologului italian, Sergio Mattarella, şi autorităţilor italiene. 

"Preşedintele Klaus Iohannis şi întregul popor român sunt solidari cu Italia şi poporul italian în aceste momente grele", se mai arată în comunicat. 

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că doi români au fost identificaţi printre persoanele decedate în urma prăbuşirii, marţi, a unei porţiuni din viaductul Morandi al autostrăzii A10, în apropiere de Genova. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis