x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olga Tudorache, în stare gravă, a fost mutată în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

Olga Tudorache, în stare gravă, a fost mutată în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

12 Oct 2017   •   17:01
Olga Tudorache, în stare gravă, a fost mutată în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Olga Tudorache este în stare gravă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Actrița a fost mutată joi la Terapie Intensivă, după ce starea ei de sănătate s-a agravat.

”Doamna Olga Tudorache a fost internată în Spitalul Universitar de Urgență Elias în data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea stării de sănătate, deteriorată progresiv în ultima perioadă. Evaluarea inițială s-a făcut cu supravegherea permanentă a parametrilor vitali. În cursul dimineții zilei de 12 octombire, starea generală s-a agravat în concordanță cu evoluția imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internată începând din această dimineață în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Elias, pentru supraveghere continuă și continuarea tratamentului adecvat”, au anunțat reprezentanții spitalului, într-un comunicat de presă, relatează liberatea.ro.

Surse au declarat pentru Jurnalul Național că actrița a suferit un accident vascular cerebral.

 

×