x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șeful IPJ Constanța și adjunctul său, demiși după ce sute de turiști s-au prins în horă la Mamaia

Șeful IPJ Constanța și adjunctul său, demiși după ce sute de turiști s-au prins în horă la Mamaia

02 Iul 2020   •   15:53
Șeful IPJ Constanța și adjunctul său, demiși după ce sute de turiști s-au prins în horă la Mamaia
Sursa foto: Captură video

Șeful IPJ Constanța și adjunctul său au fost demiși, după ce în presă au apărut imagini cu sute de turiști prinși în horă, la Mamaia, fără să respecte distanțarea socială.

„O comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia. În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare, iar cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică”, anunță IGPR.

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, noul șef interimar al IPJ Constanța este, pe o perioadă de trei luni, comisarul-șef de poliție Adrian Glugă, iar comisarul Marian Nucu va fi adjunct.

Mai mult, încă 182 de polițiști de la alte inspectorate au fost detașați pe litoral, pentru a veghea la respectarea măsurilor de protecție împotriva noului coronavirus. În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral.

Pe 20 iunie, în Mamaia, oamenii au încins o horă chiar pe promenadă, fără a respecta măsurile de distanțare socială în contextul epidemiei de COVID-19.

×
Subiecte în articol: ipj constanta hora mamaia coronavirus