x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Strategii de pariuri: Sistemul de pariere Fibonacci

Strategii de pariuri: Sistemul de pariere Fibonacci

13 Feb 2018   •   14:34
Strategii de pariuri: Sistemul de pariere Fibonacci

Sistemul Fibonacci este un sistem de pariere cu progresivă negativă, adică implică creșterea mizelor după un pariu pierdut. Teoretic vorbind, acest lucru vă va ajuta să câștigați bani, deoarece este posibil să aveți mize mai mari pe pariuri câștigătoare decât pe pariuri necâștigătoare. Acest principiu se aplică tuturor sistemelor cu progresie negativă.

Există sisteme mai simple decât Fibonacci, dar utilizarea lui nu este prea complicată. Trebuie doar să învățați câteva reguli despre cum să ajustați mizele. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de secvența Fibonacci, o serie de numere bine cunoscute, care are mai multe utilizări.

În cele ce urmează, vă vom explica cum să folosiți acest sistem când veți face pariuri sportive online la case de pariuri online autorizate.

Pentru început, iată câteva informații suplimentare despre secvența Fibonacci și despre istoria sa. Secvența Fibonacci a fost introdusă pentru prima oară în matematica indiană, deși nu era cunoscută atunci sub acest nume. S-a răspândit, în special în Occident, când a apărut în cartea Liber Abaci (tradusă drept "Cartea Calculelor"), publicată la începutul secolului al XIII-lea de italianul Leonardo Pisano.

Printre alte realizări, Pisano a contribuit la popularizarea sistemului de numere moderne în lumea vorbitorilor de limbă latină. El era cunoscut și ca Leonardo din Pisa sau Fibonacci. Secvența Fibonacci îi poartă numele.

Această secvență începe cu un zero și apoi cu un unu, iar fiecare număr consecutiv este suma celor două numere anterioare. Se poate merge la infinit, primele cincisprezece numere apărând după cum urmează: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377.

Ce este așa special în privința acestei secvențe de numere? Ele joacă de fapt un rol important în multe aspecte ale matematicii și naturii. Acestea au fost denumite sistemul numeric al naturii, deoarece acestea apar frecvent în lumea naturală.

Utilizarea sistemului de pariuri Fibonacci

Sistemul Fibonacci este de obicei utilizat atunci când plasați pariuri online într-un cazino online. Este frecvent utilizat de jucătorii de ruletă pe pariurile exterioare, cum ar fi roșu sau negru, sau impar sau par. Se poate folosi, de asemenea, la jocul de blackjack sau baccarat, sau pentru pariuri sportive online plasate la case de pariuri online.

Acest sistem utilizează secvența Fibonacci, dar ignoră zero la început. Prin urmare, ar trebui fie să încercați să memorați secvența, fie să o scrieți undeva.

 

Înainte de a putea pune sistemul în practică, trebuie să decideți cât de mult veți paria pe unitate. Aceasta poate fi orice sumă aleasă, dar vă recomandăm să o păstrați în raport cu suma totală pe care trebuie să o jucați. Aproximativ 2% reprezintă o bună orientare, și vă sfătuim cu tărie să nu depășiți 5%.

Apoi, trebuie să urmați trei reguli referitoare la miza dvs.

Începeți cu o unitate de pariuri

Primul dvs. pariu în fiecare ciclu trebuie să fie întotdeauna o singură unitate de pariuri. Trebuie să procedați astfel, deoarece ignorând zero, unul este primul număr din secvența Fibonacci. Deci, dacă v-ați hotărât că veți paria 100 lei pe unitate, primul dvs. pariu va fi de 100 lei.

Începeți cu o unitate

În urma unui pariu pierdut, trebuie să treceți la următorul număr din ordinea de calcul a mizei necesare. Deci, după ce ați pierdut primul dvs. pariu, veți trece la cel de-al doilea număr din secvență. Atâtea unități veți paria la al doilea pariu. Dacă l-ați pierdut și pe acesta, treceți la următorul număr din secvență. Acesta va fi doi, așa că veți miza două unități. Presupunând că veți miza din nou 100 lei pe unitate, miza necesară este acum de 200 lei.

Această regulă se aplică după fiecare pierdere. Mereu treceți la următorul număr din secvență, deci creșteți mereu mizele după un pariu pierdut.

Mutați secvența după o victorie

În urma unui pariu câștigător, trebuie să mutați două numere în secvență. Deci, dacă ați câștigat după ce ați pariat 13 unități, de exemplu, veți paria doar cinci unități la următorul pariu. Dacă ați câștigat după ce ați pariat 55 de unități, la următorul pariu veți paria 21 de unități.

Această regulă se aplică după fiecare câștig, cu următoarele două excepții.

Dacă nu ați mutat cel puțin două numere în secvență înainte de a câștiga, atunci pur și simplu începeți din nou de la început. Începeți de la începutul secvenței dacă în orice moment sunteți în profit pentru un ciclu.

A doua excepție din regula trei este unul din lucrurile care fac acest sistem un pic mai complicat decât altele. Trebuie să urmăriți cât câștigați sau pierdeți în timpul fiecărui ciclu al sistemului, astfel încât să știți când să terminați și când să vă întoarceți la început. Acest lucru este destul de ușor când jucați online, deoarece puteți folosi un stilou și o hârtie sau puteți folosi o foaie de calcul. Este un pic mai greu când joci într-un cazino live, deci trebuie să fiți mereu concentrați.

Vi se pare interesant sistemul și vreți să-l încercați pariind la case de pariuri legale? Perfect, dar înainte de a face acest lucru intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com, pentru a afla mai multe informații despre casele de pariuri, despre bonusuri case de pariuri, bonusuri casino online etc. Succes!

×
Subiecte în articol: Fibonacci