x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Carmen Dan, despre OUG pe Coduri: Vom vedea, tehnic, dacă vom putea merge mai departe

Carmen Dan, despre OUG pe Coduri: Vom vedea, tehnic, dacă vom putea merge mai departe

14 Dec 2018   •   15:13
Carmen Dan, despre OUG pe Coduri: Vom vedea, tehnic, dacă vom putea merge mai departe

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, că decizia privind elaborarea unei ordonanţe de urgenţă pe modificarea Codurilor penale a fost una politică, iar un astfel de demers "nu e un lucru rău", ea afirmând că urmează să se stabilească, "tehnic", dacă se va putea merge mai departe cu acest obiectiv.


"A fost o decizie politică, o decizie care la momentul acela, aşa cum a anunţat şi prim-ministrul României, a fost asumată de către Guvern. Vom vedea în continuare, tehnic, dacă vom putea merge mai departe pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Eu cred că e necesar şi cred că o OUG pe articolele care au fost declarate constituţionale nu e un lucru rău", a spus Carmen Dan, la Ministerul de Interne.

Întrebată dacă Guvernul se va limita doar la punerea în acord a unor prevederi ale Codurilor cu deciziile CCR, Dan a precizat că se face o analiză.

"Sunt în lucru la tehnicieni, sunt discuţii, se face o analiză şi vă asigur că va fi luată cea mai corectă decizie", a adăugat ministrul. AGERPRES

×