x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Guvernul Orban nu s-au lăsat până nu au dat pe şest, facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor

Ciolacu: Guvernul Orban nu s-au lăsat până nu au dat pe şest, facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor

02 Iul 2020   •   14:32
Ciolacu: Guvernul Orban nu s-au lăsat până nu au dat pe şest,  facilităţi fiscale pentru industria păcănelelor

Guvernul Orban nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor, culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze”, acuză liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

 

„Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor! Acesta este programul guvernamental <Îngropăm România>. Nu s-au lăsat până nu au mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor! Culmea, într-o ordonanță de urgență despre energie și gaze!!!! Asta e prioritatea țăriii, așa Reclădim România! Știu doar să-și protejeze interesele de afaceri!!! Să-i protejeze pe românii nevoiași nici nu știu și nici nu vor”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El acuză că Guvernul nu le-a trimis persoanelor nevoiașe nici până în prezent măștile promise.

„Ministrul Tătaru s-a dat peste cap să plătească 50 de milioane de euro chiar din plenul Parlamentului, la moțiunea simplă. Totul a fost un nou tun, pe model Unifarm: au spart banii țării pe o marfă care nu există! Iar când PSD i-a obligat prin lege votată în Parlament să asigure măști gratuite pentru persoanele fără posibilități materiale, PNL a contestat-o repede la CCR. Liberalii fură cu zeci de mii de mâini și pun profitul păcănelelor inaintea grijii pentru români. Acesta este adevăratul lor program de guvernare, unul care scufundă și mai tare în loc să scoată țara din criză”, a adăugat social-democratul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu