x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale

Dragnea: Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale

13 Oct 2017   •   15:49
Dragnea: Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu vrea să mai meargă la Cotroceni decât după alegerile prezidenţiale. 

"Nu merg la Cotroceni. Nu! Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidenţiale şi ăsta nu este un moft, ci pentru faptul că eu, la această oră, nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui Iohannis", a spus Dragnea. 

El i-a transmis şefului statului să nu se mai refere niciodată la PSD. 

"De asemenea, îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea să vorbească despre PSD, se poate face membru de partid şi să-şi dea cu părerea despre PSD.(...) Da, cred din ce în ce mai mult că preşedintele Iohannis nu rămâne neimplicat politic. Nu-i dau niciun fel de ultimatum pentru că nu-mi permit. Nu trebuie să dau ultimatum nici dumnealui, nici altcuiva, doar că îmi pare foarte rău, nu mai am încredere", a adăugat Dragnea. 

Liviu Dragnea i-a transmis şi purtătorului de cuvânt al preşedinţiei Mădălina Dobrovolschi să nu dea sfaturi PSD. 

"De asemenea, rugămintea este transmisă şi către doamna purtător de cuvânt. Nu mai trebuie să facă conferinţe de presă la Cotroceni în care să dea sfaturi PSD: PSD să se ocupe de ...PSD să nu se mai ocupe de... Vrea să-şi spună părerea, semnează o adeziune, se face membru PSD şi vine şi discută la noi în Comitetul Executiv sau în alte structuri", a spus Dragnea. 

El a mai arătat că este deschis la dialog cu preşedintele de doi ani. 

"Sunt deschis de doi ani de zile (la dialog- n.r.). Am stat cu mâna întinsă până când mi-a amorţit. Nu cred că PSD sau eu am făcut ceva, în mod instituţional, împotriva preşedintelui Iohannis, împotriva instituţiei prezidenţiale. (...)Va exista o relaţie instituţională între PSD şi Administraţia Prezidenţială, numai că eu nu mai vreau să merg la Palatul Cotroceni", a adăugat Dragnea.AGERPRES

×