x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fostul consilier al lui Iohannis, propus de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru al Internelor

Fostul consilier al lui Iohannis, propus de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru al Internelor

11 Sep 2019   •   16:34
Fostul consilier al lui Iohannis, propus de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru al Internelor

Fostul consilier al lui Klaus Iohannis, Dan Chirilă, a fost propus de Viorica Dăncilă pentru funcția de ministru al Internelor. De asemenea, premierul României a nominalizat pentru Ministerul Educației Naționale pe Camelia Gavrilă, iar pentru funcția de vice prim-ministru, Dan Matei, scrie Antena 3.

”Având în vedere că pe data de 18 septembrie expiră interimatul pentru Ministerul Educației Naționale, iar funcția pentru vicepremier pe probleme economice este vacantă, voi transmite către domnul președinte Klaus Iohannis următoarele propuneri de miniștri: pentru Ministerul Afacerilor Interne, domnul Dan Chirilă, actual secretar de stat în cadrul acestui minister. Pentru Ministerul Educației Naționale, doamna Camelia Gavrilă. Pentru funcția de vice prim-ministru, domnul Dan Matei. Sper ca de această dată, domnul președinte Iohannis să acționeze ca președinte al României și nu ca și candidat pentru această funcție și să nu blocheze orice inițiativă de normalitate pentru România”, a precizat Viorica Dăncilă în cadrul unei declarații de presă. 

×