x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iaşi: Premierul Dăncilă spune că va discuta cu Kelemen Hunor despre susţinerea de către UDMR a Guvernului în Parlament

Iaşi: Premierul Dăncilă spune că va discuta cu Kelemen Hunor despre susţinerea de către UDMR a Guvernului în Parlament

16 Aug 2019   •   19:15
Iaşi: Premierul Dăncilă spune că va discuta cu Kelemen Hunor despre susţinerea de către UDMR a Guvernului în Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Iaşi, că o să discute şi cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, referitor la susţinerea Guvernului de către parlamentarii acestei formaţiuni, ea adăugând că este normal să poarte astfel de discuţii cu toţi liderii politici.

"O să discut şi cu domnul Kelemen Hunor. Este normal să discut cu toţi liderii politici. Aşa este undeva unde într-adevăr vrei să obţii consens şi vrei să discuţi cu toţi cei care acceptă un dialog. Cu cei care nu îl acceptă e foarte greu să intri într-o discuţie în care auzi numai ţipete şi urlete, nu asta caracterizează poporul român", a răspuns Viorica Dăncilă, fiind întrebată de presă dacă intenţionează să aibă o astfel de întâlnire cu liderul UDMR.

Viorica Dăncilă este însoţită în vizita de la Iaşi de preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministru al Finanţelor, şi de secretarul general al partidului, Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, alături de care a participat la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al social-democraţilor ieşeni.

Premierul a avut programată o întâlnire cu membrii PSD Iaşi, precum şi vizite la Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" şi Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: iasi dancila kelemen hunor