x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Meleşcanu către Tăriceanu: A uitat că a fost ales de două ori preşedinte al Senatului, propus şi susţinut de PSD

Meleşcanu către Tăriceanu: A uitat că a fost ales de două ori preşedinte al Senatului, propus şi susţinut de PSD

11 Sep 2019   •   22:37
Meleşcanu către Tăriceanu: A uitat că a fost ales de două ori preşedinte al Senatului, propus şi susţinut de PSD

Teodor Meleşcanu îi transmite liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, să nu uite că şi el a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului la propunerea şi cu susţinerea PSD.

„Cu multă îngrijorare mă uit la declaraţiile publice ale colegului meu de partid domnul Tăriceanu, care îmi reproşează că am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD. Domnia sa a uitat că a fost ales de două ori în funcţia de preşedinte al Senatului României propus şi susţinut de PSD! Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile şi libertăţile individuale. Azi, doreşte ilegal şi neconstituţional să sancţioneze un ales al poporului (...)? Dragă Călin, nu ştiu ce să cred? Ţi-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales şi ce ai declarat?”, a scris Meleşcanu miercuri pe contul său de Facebook.

Preşedintele Senatului îi adresează lui Tăriceanu şi două întrebări referitoare la proiectul ALDE.

„Care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului şi membrilor ALDE care te-au ales). În cazul în care acest proiect ar exista şi membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afară partidul din partid?”, a mai scris Teodor Meleşcanu.

AGERPRES

×