x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Va veni vremea când va trebui să ne unim toţi cei care vrem binele României

Ponta: Va veni vremea când va trebui să ne unim toţi cei care vrem binele României

19 Apr 2019   •   10:22
Ponta: Va veni vremea când va trebui să ne unim toţi cei care vrem binele României

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat joi, la Satu Mare, că va veni vremea ca toţi cei care îşi doresc binele României vor trebui să se unească pentru că vor veni vremuri "mult mai grele".

"Eu cred că va veni din nou vremea când va trebui să ne unim toţi cei care vrem binele României, că vin, din păcate, şi vremuri mult mai grele. În fiecare zi pierdem români care pleacă din ţară, aia e cea mai mare pierdere, în fiecare zi pierdem fonduri europene, în fiecare zi pierdem bani pe care îi împrumutăm şi pe care trebuie să îi dăm înapoi. Ţara asta are un necaz, întâi l-a votat pe un preşedinte care a zis 'Să trăiţi bine' şi am trăit foarte prost pe vremea lui. După aia a venit un preşedinte care a zis 'România lucrului bine făcut', mie mi se pare că e prost făcut, prost rău de tot acum în România. Aşa încât nu mai spunem nici cu trăit bine, nici cu bine făcut, vă spunem doar să fiţi pro România, să facem ce credem noi că e într-adevăr bine pentru România", a spus Victor Ponta.

Pro România Satu Mare a organizat joi lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, eveniment la care au participatVictor Ponta, comisarul european Corina Creţu, candidat pentru un nou mandat de europarlamentar, Ioan Rus şi circa 200 de membri de partid din judeţ. AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta