x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: În urma lui Costache rămân şase spitale contaminate

PSD: În urma lui Costache rămân şase spitale contaminate

26 Mar 2020   •   13:12
PSD: În urma lui Costache rămân şase spitale contaminate

PSD reacţioneză la demisia lui Victor Costache. Social-democraţii spun că în urma sa, fostul ministru al Sănătăţii lasă spitale contaminate şi sute de medici infectaţi cu noul coronavirus.

„Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie! În prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache. Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este solidaritatea arătată de ministrul Sănătăţii?! Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui”, se arată într-o postare a PSD de pe Facebook.

PSD spune că Victor Costache e „al doilea laş”, după ce şi Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier chiar înainte de învestire.

Victor Costache a demisionat vineri de la Ministerul Sănătăţii.

Premierul Ludovic Orban a luat act de hotărâre şi a anunţat că îl propune pe Nelu Tătaru pentru funcţia de ministru deplin.

Învestirea lui Tătaru ar urma să aibă loc în această după-amiază, potrivit surselor MEDIAFAX.

Mediafax

×