x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Criminalii de la fabrica de ciment

Criminalii de la fabrica de ciment

de Diana Scarlat    |    18 Iul 2018   •   09:03
Criminalii de la fabrica de ciment
Sursa foto: Diana Oros

Moartea a trei paznici de la aceeași firmă de materiale de construcții din sectorul 6 al Capitalei a alertat populația, în ultimele zile. Doi angajați au fost găsiți morți, luni, la aproape un an de la moartea suspectă a altui paznic, de la aceeași fabrică. Acel caz a rămas nerezolvat, însă enigma morții paznicului s-ar putea elucida acum, dacă se va constata că aceiași criminali au comis toate cele trei fapte. Poliția a reținut deja doi suspecți, luni seara, iar cercetarea continuă.

Conform statisticilor, Serviciul Omoruri din cadrul Poiliției Capitalei se confruntă, în medie, cu o infracțiune contra vieții la trei zile - omoruri, lovituri cauzatoare de moarte, tentative de omor și alte fapte penale care intră în această categorie. Anul trecut au fost 120 de infracțiuni contra vieții și peste 1.200 de morți suspecte în București. Toate dosarele de omor au fost rezolvate. Paznicul găsit mort în curtea fabricii din sectorul 6 a fost un caz special, pentru că nu a putut fi considerat omor, ci moarte suspectă, în lipsa unui rezultat clar din partea medicilor legiști, de la INML. “După patru luni a fost găsit cadavrul primului paznic mort, iar la autopsie, organele erau pastă. Nu s-a putut face niciun fel de expertiză toxicologică sau de altă natură. Dacă nu au existat leziuni la nivelul sistemului osos, nu s-a putut trage concluzia că a fost omor, deși suspiciuni au existat că ar fi vorba despre o astfel de infracțiune, însă nu s-a putut concluziona că este vorba despre o faptă penală, în lipsa unei concluzii medico-legale concludente”, a explicat, pentru Jurnalul, Dan Antonescu, fost șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei.

Au fost reținuți doi angajați ai fabricii care fuseseră audiați și în septembrie anul trecut, în cazul primului deces. Neavând elemente clare care să arate că este vorba despre un omor, nu s-au putut lua măsuri împotriva lor, dar au rămas în atenția Poliției. Dan Antonescu, fostul șef al Serviciului Omoruri

 

×
Subiecte în articol: criminali fabrica ciment