x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Pasionaților de paste, totul e mai ușor când gătiți cu pasiune!

Pasionaților de paste, totul e mai ușor când gătiți cu pasiune!

01 Apr 2020   •   12:19
Pasionaților de paste, totul e mai ușor când gătiți cu pasiune!

Cum vă sună: macaroane cu șuncă și sos de roșii, tăiței vego, fusilli cu salatã mediteraneeană, cous-cous cu telemea și broccoli, supă cu pătrate mici, fidea cu legume și cașcaval, fusilli cu brânză de burduf, fidea de casă cu avocado? Super-delicios, nu-i așa?!

Stați, nu vă grăbiți să răsfoiți cartea de bucate! Căci nu le veți găsi acolo. Ci pe YouTube, unde le stă bine unor rețete originale, provocatoare și, bineînțeles, foarte gustoase. În 10 noi video-uri practice și funny veți găsi toate detaliile care vă vor fi de ajutor pentru a le prepara și voi. Precum și un secret de bază.

Gătește cu pasiune!

Acesta este îndemnul lui Chef Victor Melian și al actorului George Frîncu. Inspirați de pastele Arnos, cei doi pregătesc pentru noi multe rețete absolut delicioase într-un cooking show online care tocmai a demarat cel de-al doilea sezon. Rețete unice, surprinzătoare, ușor de preparat și absolut delicioase vor fi pregătite săptămânal. Nu le ratați, stați cu ochii pe ei pe canalul de YouTube Paste Arnos!

Chef Victor Melian

A condus restaurante din Suedia, America și România. A fost membru în jurii de concursuri internaționale de gătit, food stylist pentru reclame TV, este lector pentru cursuri culinare  și prezentator de evenimente gastronomice. Îl cunoașteți din emisiunile "Vine CHEFul!" de la PRO TV, ”Pur și simplu delicios" și "Călător pe viață" de pe TVR1, ”Salvați de bucătar” de pe Kanal D. A produs pentru Realitatea TV emisiunea culinară "Mănânc deci exist", premiată cu premiul APTR în 2008.

Un actor în bucătărie?

Ei, bine, da! De mulți ani pe scena Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești, George a răspuns afirmativ propunerii de a-și pune în valoare pasiunea pentru gătit și pe scena pastelor Arnos. I se pare provocator și este extrem de încântat că îl poate avea alături pe Chef Melian care îl introduce în tainele gătitului cu pasiune. Cei doi gătesc de multe ori împreună însă George, ambițios și hotărât, pune în practică și singur ceea ce a învățat de la Chef, gătind rețete unice cu paste Arnos.

Poftă bună!

           

Obținute din ingrediente naturale, pastele Arnos sunt la fel de gustoase precum cele făcute în casă. Prezente în 12 sortimente cu ou și 6 sortimente fără ou, pastele Arnos reprezintă alegerea ideală pentru o masă rapida și gustoasă.

 

Descoperiți  Rețetele lui Chef Melian, dar și multe alte rețete cu paste pe site-ul www.gatestecupasiune.ro!

 

×