×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Povestea emoționantă a primei farfurii vegetariene ce ia 3 cuțite

13 Sep 2017

Cea de-a doua ediție a emisiunii „Chefi la Cuțite”, difuzată de Antena  1, a continuat startul surprizelor și al farfuriilor spectaculoase! Marți seară, bucătari profesioniști, amatori, sau pur și simplu candidați care fac deliciul telespectatorilor și-au găsit locul la etapa jurizărilor pe nevăzute, unde jurații au împărțit primele cuțite și au format primele strategii. Surpriza serii a fost Anca Pintican, prima concurentă care a reușit să ia maximul de voturi cu o rețetă vegetariană.

Bistrițeanca este un exemplu de voință și optimism, căci se împarte între pasiunea de a găti și fiul său, care deși nu a evoluat ca ceilalți copii îi oferă puterea de a lupta și de a-și îndeplini visele:  „am învățat alături de el că autismul nu este altceva decât o formă diferită de a vedea viața.”

Profesoară de yoga, concurenta a declarat că-și găsește echilibrul în acest stil de viață și a venit la „Chefi la Cuțite” pentru a demonstra că această nișă culinară poate avea succes într-o competiție, dar și pentru că starea de sănătate a fiului îi permite asta . Conștientă că chefii vor fi ușor sceptici în ceea ce privește savoarea preparatului, a decis să impresioneze printr-un burger vegetal cu garnitură de cartofi turcești. Glumele nu au lipsit de la masa de jurizare, căci legumele l-au făcut pe chef Sorin să declare că „de când Florin Dumitrescu este la dietă e urmărit de blestemul raw-veganilor”. Deși se așteptau la chiftele și preparate tradiționale din carne, simplitatea farfuriei și complexitatea gustului i-a făcut pe fiecare dintre jurați să acorde votul pozitiv: „e singura farfurie vegetariană care a luat 3 cuțite”.  Chef Scărlătescu a mărturisit că nu platingul, ci gustul preparatului a fost cel care a determinat viitorul din concurs al Ancăi Pintican, ce a părăsit platoul în cuvinte de laudă.

Care este parcursul concurentei în etapele următoare ale show-ului „Chefi la Cuțite”, dar și dacă va rezista presiunii de a găti cot la cot cu adversarii ei, telespectatorii Antena 1 vor vedea în episoadele ce urmează. Cea mai iubită emisiune culinară este difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 20:00!

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Reţeta zilei: Crochete cu spanac Reţeta zilei: Crochete cu spanac
Supa de măcriș cu afumătură (rețetă ardelenească) Supa de măcriș cu afumătură (rețetă ardelenească)
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro „Am 19 ani și sunt o femeie întreținută. M-am cuplat cu un bărbat mai în vârstă, dar recent am aflat ce secret cumplit îmi ascundea. Nu știu ce să fac”
Libertatea.ro Filmare bombă cu Brigitte Năstase. După pozele cu ea goală...
A1.ro Situație REVOLTĂTOARE într-un liceu: o profesoară îi trimitea poze NUD și mesaje cu conținut SEXUAL unui elev
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?
Observator.ro Horoscop 18 iulie 2018. Bani, dragoste furată și un secret șocant