Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reteta zilei:Cannelloni cu carne şi sos bechamel

06 Dec 2018

Ingrediente

13 bucăţi cannelloni
500 g carne tocată de vită
2 cepe
4 căţei de usturoi
200 g roşii pasate
150 g caşcaval
2 linguri ulei
½ linguriţă busuioc uscat
sare
piper
pătrunjel

Pentru sosul Bechamel
900 ml lapte
50 g unt
4 linguri făină

Mod de preparare

Se călește ceapa şi usturoiul tocate mărunt în uleiul încins. Se adaugă carnea care se călește până scade toată zeama și se condimentează cu sare şi piper. Se fierb canelloni în apă cu sare 4 minute și se scurg.Pentru sosul Bechamel, se topeşte untul, se adaugă făina şi laptele treptat, amestecând continuu cu un tel până capătă consistenţă.Se pun patru linguri de sos peste carne şi se omogenizează. Se umplu cannelloni cu acest amestec şi se aşează într-o tavă în care se toarnă jumătate din sosul Bechamel. Restul de sos se toarnă peste cannelloni. Deasupra se pun roşiile, busuiocul şi caşcavalul ras.
Se introduce tava în cuptor 40 de minute. Se servesc calzi.Poftă bună!

 

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras
Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro A intrat într-un fast-food când a văzut un bătrân care aștepta cuminte să primească resturile. O femeie s-a apropiat de el. Ce a urmat însă întrece orice imaginație. „Nu crezi că poate să existe așa ceva”
Libertatea.ro Pe urmele unui caz care a zguduit România acum 13 ani. Andreea avea 9 ani când a dispărut
A1.ro E oficial! În următoarea perioadă, toți românii vor fi „contactați” de ANAF...
IncomeMagazine.ro Avertismentul președintelui Asociatiei Analistilor Financiari-Bancari: Nu cumpărați acum locuințe. Preturile vor scădea cel putin cu 25%-30% in urmatorii 2-3 ani
Observator.ro A fost arestat românul a cărui fetiţă de 4 ani a fost abuzată repetat în Ungaria