Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Paste cu pui și parmesan ras

12 Feb 2019

INGREDIENTE
2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de ulei

PREPARARE

Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust. Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele. Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Sașii folosesc această plantă pentru plăcinte și sosuri. Dacă nu știi cum s-o consumi, poți să intri în comă Sașii folosesc această plantă pentru plăcinte și sosuri. Dacă nu știi cum s-o consumi, poți să intri în comă
Rețeta zilei: Aganciabur sau ciorba de urechiușe Rețeta zilei: Aganciabur sau ciorba de urechiușe
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 14 - 20 octombrie 2019. Taurii sunt speriați de concurență, Săgetătorii sunt foarte tăcuți
Libertatea.ro Noul Guvern format în jurul PNL, decizie luată de liberali. Noua formulă de Executiv
A1.ro Un italian ar fi filmat fetele: „Am găsit filmarea fără să vreau. Acolo se vând și se cumpără fete tinere”. „Am filmarea în care se vede inclusiv Gheorghe Dincă”
IncomeMagazine.ro BestJobs: Unde au căutat românii să se angajeze în luna iunie. Companiile au înregistrat cu 5% mai multe aplicări la joburi în această perioadă
Observator.ro Horoscop 15 octombrie