Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Tartă cu ciocolată dietetică, delicioasă și sănătoasă

16 Iul 2019

Fiindcă problema dulciurilor e cea mai spinoasă când vine vorba de mâncat sănătos și slăbit sau păstrat silueta, am zis să vă dau din când în când exemple de dulciuri care să respecte toate criteriile despre care vorbesc de obicei, adică să evite făina albă, zahărul rafinat și combinațiile alimentare proaste. Fiindcă da, se poate.

Azi, o rețetă de tartă cu ciocolată, fără pic de zahăr rafinat sau făină, simplu de făcut și care nu necesită coacere. De asemenea, este bună și pentru cei cu intoleranță la gluten sau lactoză dar și pentru vegetarienii care nu se ating nici de ouă.

Ingrediente:

Pentru blat:

– 1 cană și ½ cu caju crud

– 3 banane

– 2 linguri cu zahăr de cocos

– 2 linguri cu pudră de cacao

– 1 vârf de sare de mare

Pentru crustă:

– 1 cană cu alune crude

– 6 curmale decojite

– 2 linguri cu fulgi de cocos

– 1 lingură cu ulei de cocos

– 1/8 linguriță sare de mare

Pentru topping:

– ¼ – ½ fulgi de cacao

 

Citeste aici modul de preparare

Ultima oră
Alte titluri din: Culinar
Sașii folosesc această plantă pentru plăcinte și sosuri. Dacă nu știi cum s-o consumi, poți să intri în comă Sașii folosesc această plantă pentru plăcinte și sosuri. Dacă nu știi cum s-o consumi, poți să intri în comă
Rețeta zilei: Aganciabur sau ciorba de urechiușe Rețeta zilei: Aganciabur sau ciorba de urechiușe
Mai multe titluri din: Culinar
Antena3.ro Un exercițiu de matematică de clasa a IV-a a creat nebunie printre părinți. S-a lăsat cu excluderi din grupul de pe Whatsapp
Libertatea.ro Cum poate rămâne Viorica Dăncilă premier! Strategia care are deja un precedent
A1.ro După o petrecere cu alcool și droguri, o tânără mama a făcut amor cu doi dintre prietenii fiului ei. În dormitor s-a dezlănțuit orgia
IncomeMagazine.ro BestJobs: Speranța de angajare a tinerilor a crescut în 2019
Observator.ro Horoscop 18 octombrie