x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce modele de unghii se poarta in toamna lui 2017! Invata ce nuante de oje sa alegi pentru a fi in trend

Ce modele de unghii se poarta in toamna lui 2017! Invata ce nuante de oje sa alegi pentru a fi in trend

10 Oct 2017   •   17:32
Ce modele de unghii se poarta in toamna lui 2017! Invata ce nuante de oje sa alegi pentru a fi in trend

Toamna a lasat in urma ale verii modele colorate si s-a instalat cu sobrele nuante ale sezonului rece. Astazi povestim despre trendurile in materie de unghii pentru toamna anului 2017.

 

Paleta cromatica se restrange, insa, din fericire, nu trebuie sa plangem prea mult dupa spumoasele unghii de vara, toamna vine si ea cu o oferta destul de atragatoare. Pe langa culorile sobre cu care ne-a obisnuit acest anotimp de tranzitie, vine cu elementele specifice perioadei, cu o serie de modele chiar ofertante si pe gustul tuturor.

 

De la unghiile colorate sau pastel, trecem rapid la cele nude, in culori inchise, dar neaparat MATE. Da, ati vazut bine, si toamna asta se poarta unghiile mate.

 

Nu conteaza culoarea, sobre sa fie. Se poarta de la maro, gri, verde, petrol, grena, la nelipsitul rosu.

 

O alta nuanta ramasa in trend este albul, peste vara este singura care a scapat si putem sa o purtam in continuare cu mare incredere.

 

Atunci cand vine vorba de modele, formele grafice raman la mare cautare. Modelele care au defilat pe podium au purtat in continuare mult iubitele cercuri, linii, carouri si formele de semiluna.

 

Sa nu uitam insa de mult adoratele decoratiuni. Raman la mare cautare si in acest an decoratiunile pentru unghii. Fie ca e vorba de glitter (sclipiciul in diverse forme si texturi), culorile mate, aplicatiile metalice, picturile inspirate din peisajul tomnatic, neaparat in nuante caramizii.

 

Manichiura in nuante metalice a ramas in continuare la mare moda, insa, in aceasta toamna nu se mai abuzeaza de ele. Se folosesc pentru a desena anumite accente, nu se mai poarta unghii all gold sau all silver. Specialistii va recomanda de exemplu unghiile de un negru mat cu cateva accente de silver, bleumarin, verde inchis, verdele smarald, rosu rubin.

 

Modelul vitraliu este cea mai noua moda in materie de unghii. Aceasta imita pe unghiile tale aspectul geamurilor vitraliu. Este recomandat sa folositi culori care se asorteaza cu acest anotimp mohorat si ploios. Pentru un efect wow si mult mai interesant, iti sugeram sa folosesti putin glitter. In acest caz, unghiile tale nu au cum sa treaca neobservate.

 

Si unghiile cu aspect de marmura raman la mare cautare si in acest sezon. Aspectul rece, le face potrivite pentru toamna 2017.

 

Unghiile in stil ombre nu se vor demoda niciodata. A sosit momentul sa renunti la pastelurile de toamna si sa le inlocuiesti cu tonurile de cherry. Asocierea nuantelor de rosu si mov, desi nu pare a fi cea mai potrivita, este efectiv exploziva si recomandata pentru aceasta toamna.

 

La sfarsit de 2017 este la mare cautare si french-ul, insa nu cel cuminte, clasic. Tendintele in moda ne arata cum sa ne jucam cu el pentru a fi in continuare atractiv.  Putem de exemplu sa optam pentru un french in "V", sau unul inversat. Insa la mare cautare este french-ul facut atat la baza unghiei, cat si la varful ei.

×