x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Sunteţi superstiţioşi? 7 obiceiuri care atrag succesul şi prosperitatea de partea voastră!

Sunteţi superstiţioşi? 7 obiceiuri care atrag succesul şi prosperitatea de partea voastră!

16 Mar 2018   •   07:36
Sunteţi superstiţioşi? 7 obiceiuri care atrag succesul şi prosperitatea de partea voastră!

Trăim toţi cu speranţa ca viaţa să ne fie presarată cu noroc şi să fie lipsită de griji. Tradiţia noastră populară este plină de obiceiuri legate de noroc, menite să îmblânzească soarta celor mai puţin înzestraţi în această privinţă. Ce aduce noroc?


Se spune că norocoşi sunt cei cărora le plouă la nuntă, cei care au mai multe cuiburi de rândunele la casă sau cei cărora le iese păr alb de timpuriu.

Iată care sunt obiceiurile pe care trebuie să le urmaţi pentru ca norocul, succesul şi prosperitatea să vă urmărească tot timpul:

1. Dimineața, când te ridici din pat, pune jos piciorul drept în primul rând, și apoi stângul. Și nu căuta niciodată al doilea papuc, în timp ce primul este deja încălțat. Mai întâi găsește-i pe ambii, apoi încalță-te!

2. Nu lăsa niciodată pe masă bucăți de pâine nemâncată, dacă vrei să ai parte de fericire. O bucată de pâine, chiar și uscată, nu se va arunca la gunoi, ci se va da drept hrană păsărilor sau animalelor, dacă vrei ca prosperitatea să îşi facă loc în casa ta.

.............

Citește mai departe AICI

Sursa foto: Pixabay

 

×