x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Actorul Ștefan Pavel, despre serialul Mangalița: „La o filmare de noapte, am trezit tot orașul. A venit Poliția”

Actorul Ștefan Pavel, despre serialul Mangalița: „La o filmare de noapte, am trezit tot orașul. A venit Poliția”

20 Sep 2019   •   12:26
Actorul Ștefan Pavel, despre serialul Mangalița: „La o filmare de noapte, am trezit tot orașul. A venit Poliția”

Actorul Ștefan Pavel,  pe care telespectatorii îl vor vedea în serialul de comedie Mangalița, care începe duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, în rolul lui Dumitru Bozovici, un jurnalist de investigație independent, și-a făcut singur cascadoriile din serial. “Din fericire, nu au fost unele foarte riscante și nici nu am rămas cu vreun semn, după. Iar cea din piscină mi-a ieșit din prima”, spune el.

A avut parte însă de o întâmplare neprevăzută, când a venit Poliția. Era o filmare de noapte, și eu trebuia să urlu pe acoperișul primăriei. Cred că am trezit tot orașul. Îmi cer scuze localnicilor, dar n-aveam ce să fac”, își amintește Ștefan Pavel.

 Personajul său, Dumitru Bozovici, a copilărit în Mangalița și s-a întors acasă după terminarea facultății. Și dorește să filmeze un reportaj despre ce se petrece în primărie. “Dumitru Bozovici a hotărât că nu mai poate sta deoparte și încearcă, în felul său, să se implice în treburile comunității, practicând un tip de activism civic destul de energic. Nu suferă furtul din banii publici și, în general, orice desconsiderare, jecmănire sau umilire a cetățeanului. I-ar plăcea ca legea să fie respectată, altfel nu concepe, și își face un țel din demascarea tuturor abaterilor de la litera legii. Și, slavă Domnului, are din ce își realiza materialele, funcționarii din primărie părând destul de vag familiarizați cu conceptul de lege”, spune Ștefan Pavel despre personajul său.

Relația cu primarul Stelian Manole nu este însă una de prietenie. “Au opinii destul de diferite despre ceea ce implică o funcție în slujba cetățeanului. Să zicem că pornesc ca adversari și ajung, treptat, să colaboreze”, adaugă el.

În această stagiune, actorul Ștefan Pavel poate fi văzut pe scena mai multor teatre: Elisabeta, Teatrelli, Teatrul de Comedie, Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești, dar și în spectacolul "Buzunarul cu pâine", care se joacă în spații mai neconvenționale din București și din țară.

După o zi de muncă obositoare, tânărul actor spune că se relaxează cu o plimbare prin parc ori ascultă muzică. Uneori, bate la tobe. “Asta chiar mă relaxează cel mai tare”, mai spune el.

Cum se implică Dumitru Bozovici, personajul interpretat de Ștefan Pavel, în viața comunității, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00, în primul episod al serialului de comedie Mangalița.

 

×
Subiecte în articol: Mangalița