x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se luptă pentru singurul avantaj din sezonul special Chefi la cuțite

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se luptă pentru singurul avantaj din sezonul special Chefi la cuțite

14 Mai 2019   •   11:17
Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu  se luptă pentru singurul avantaj din sezonul special Chefi la cuțite

O nouă ediție a sezonului special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, îl va provoca pe Sorin Bontea să-și surprindă colegii cu un preparat semnătură, ce i-ar putea aduce un avantaj în competiție. Dacă până în acest moment chefii Dumitrescu și Scărlătescu au avut ocazia să gătească pentru familia extinsă a show-ului, echipa de producție, cea care îi și jurizează, diseară, de la 20:00, este rândul lui chef Sorin să treacă prin acest mic test.

În sezonul dedicat familiilor, alegerea echipelor nu se va desfășura după modelul clasic. Tocmai din acest motiv, în fiecare ediție de jurizări pe nevăzute, chefii Bontea, Dumitrescu, Scărlătescu trec printr-o competiție internă, ce le poate aduce cel mai important bonus din acest sezon. Mecanismul este unul simplu: toți trei vor găti câte un preparat semnătură, însă doar unul singur va fi declarat câștigător. Cel din urmă va avea ocazia de a alege primul toate cele trei echipe cu care va intra în battle-urile acestui sezon.

Așa se face că, în acest sezon special, fiecare chef va intra în lupta confruntărilor pe echipe alături de câte trei familii, însă doar unul dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu va avea avantajul de a-și alege primul aliații, conform strategiei, în această luptă culinară.

Dacă chef Dumitrescu a mizat pe rețeta sa semnătură, plăcintă de berbecuț, iar chef Scărlătescu a reunit toată echipa la masă cu un gulaș tradițional, diseară, chef Bontea va găti o rețetă mexicană, chilli con carne: ”Preparatul lui Cătălin a fost foarte bun, dar Sorin...Sorin face un chilli con carne extraordinar de gustos!”, spune Gina, cea care mărturisește că îi este și foarte greu să îi jurizeze pe prietenii săi.

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite