x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Delia este ultimul jurat care folosește maneta la iUmor! “Am citit în privirile colegilor disperarea!”

Delia este ultimul jurat care folosește maneta la iUmor! “Am citit în privirile colegilor disperarea!”

17 Oct 2019   •   15:37
Delia este ultimul jurat care folosește maneta la iUmor! “Am citit în privirile colegilor disperarea!”

Regulile s-au schimbat în cel de al șaptelea sezon al emisiunii de umor de la Antena 1. Concurenții vor avea parte de o surpriză la iUmor: o manetă specială. Delia este ultimul jurat care folosește maneta pentru a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma!

Mihai Bendeac a fost primul dintre jurați care a folosit maneta și i-a interzis revenirea pe scena de la iUmor extraterestrului Daniel Farcaș. Cel de-al doilea care a ajuns la capătul răbdării a fost Cheloo, care l-a blocat pe cântărețul Neluțu Măgurean. Nici Delia nu a rezistat prea mult, astfel că în episodul de vineri va acționa maneta!

Delia și-a justificat alegerea și a recunoscut că nu a făcut-o doar pentru ea, ci și pentru colegii săi din juriu: “Am simțit presiune pe umerii mei și am considerat că este singurul moment în care pot folosi maneta. Am citit și în privirile colegilor disperarea. După atâta traumă și dramă, pot să fac ceva care să îi răzbune. Dar pleacă frumos de aici, cu confetti, e sfârșitul carierei la iUmor!”. Care a fost momentul care a provocat-o pe Delia să ia această decizie, telespectatorii vor putea urmări vineri, de la 20:00, în cel mai nou episod iUmor, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×