x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Doina Teodoru o imită pe Dana Budeanu pe scena iUmor “Incredibil cât de bine seamănă!”

Doina Teodoru o imită pe Dana Budeanu pe scena iUmor “Incredibil cât de bine seamănă!”

12 Mar 2020   •   17:56
Doina Teodoru o imită pe Dana Budeanu pe scena iUmor “Incredibil cât de bine seamănă!”

Cel mai urmărit show de umor continuă sâmbătă, 14 martie, de la ora 20:00, la Antena 1. Doina Teodoru va deschide cea de-a patra ediție iUmor și este pregătită să stea iar față în față cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Pentru câștigătoarea celui de-al treilea sezon, scena iUmor nu mai are secrete, aşa cã a revenit cu un număr senzațional în care o parodiază pe Dana Budeanu.

Dana Budeanu, criticul vedetelor, este cunoscută de o țară întreagă, canalul sãu de Youtube fãcând deliciul publicului în ultima vreme. Doina Teodoru a reușit să o imite atât de bine, încât jurații iUmor au rămas impresionați atât de prezența ei, dar și de cuvintele special alese. “Incredibil cât de bine seamănă! Este și un personaj foarte mișto de făcut!”, a spus Delia la finalul momentului. Nici Mihai Bendeac nu a rămas mai prejos și a apreciat numărul pregătit de Doina: “Excepțională e! Cum să te superi pe Dana Budeanu?!”. Întregul moment va putea fi urmãrit sâmbãtã seara, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi ediţii iUmor.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×