x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Lady Gaga și Bradley Cooper, Nancy și Frank Sinatra, Afric Simone și Fergie, dar și adevărații Șatra B.E.N.Z vin la Te cunosc de undeva!

Lady Gaga și Bradley Cooper, Nancy și Frank Sinatra, Afric Simone și Fergie, dar și adevărații Șatra B.E.N.Z vin la Te cunosc de undeva!

20 Sep 2019   •   12:24
Lady Gaga și Bradley Cooper, Nancy și Frank Sinatra, Afric Simone și Fergie, dar și adevărații Șatra B.E.N.Z vin la Te cunosc de undeva!

Jocul transformărilor continuă sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, la Antena 1.

Așadar, Diana Matei, câștigătoarea ediției trecute, va interpreta o secvență muzicală de pe coloana sonoră a filmului “Marele Gatsby”, transformată în Fergie, Grigore Gherman a pregătit un fel de samba strașnică din Mozambic, devenită mare hit mondial în anii 70, în rolul lui Afric Simone, pe când  Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor crea un moment sensibil transformați în artiștii basarabeni Denis Roabes de la The Motans și Irina Rimes. Bella Santiago va trebui să cânte muzică populară ca la Mehedinți, precum Petrică Mâțu Stoian, Cezar Ouatu și Șerban Copoț vor fi pentru o seară Lady Gaga și Bradley Cooper și vor interpreta celebra piesă “Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”, pe când Ada și Cornel Palade vor crea la rândul lor un moment plin de emoție, imitând un alt cuplu celebru tată-fiică, Nancy și Frank Sinatra. Sorana Darclée Mohamad va cânta hit-ul „Adidașii”, transformată în relaxata Damia și avându-i alături pe originalii băieți din Șatra B.E.N.Z., în timp ce frații Alex și Monica Anghel ne vor aduce aminte de musicalul “Grease” și de protagoniștii acestuia, John Travolta și Olivia Newton John.

Cum în acest sezon, la începutul fiecărei ediții, telespectatorii Antenei 1 se vor bucura de o transformare devenită celebră în istoria show-ului, sâmbăta aceasta ei o vor revedea la Te cunosc de undeva! pe Paula Chirilă în rolul Corneliei Catanga, cunoscuta interpretă de muzică lăutărească.

Momentele coregrafice ale serii vor fi susținute, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Care va fi cea mai bună transformare a acestei gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:00, numai la Te cunosc de undeva!.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: te cunosc de undeva