x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV O fetiță de patru ani îi jurizează pe Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, în prima ediție Next Star a noului sezon

O fetiță de patru ani îi jurizează pe Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, în prima ediție Next Star a noului sezon

12 Mar 2020   •   17:20
O fetiță de patru ani îi jurizează pe Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa,  în prima ediție Next Star a noului sezon

Diseară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima ediție a noului sezon Next Star, cei trei jurați, Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa se vor afla într-o situație inedită.

După ce își va susține numărul pregătit pentru concurs, Brianna, o fetiță de patru ani, îi va invita pe scenă, în locul ei, și îi va pune să cânte refrenul unui hit din repertoriul propriu.

Un copil de patru ani ne-a înșirat pe toți pe scenă și nu-ți dai seama ce a ieșit”, spune Dorian Popa. “A făcut ce a vrut din noi”, adaugă Loredana. “A făcut un show total”, e de părere Ștefan Bănică. Cum îi va juriza fetița pe cei trei artiști, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20:00.

Cel mai iubit talent show pentru copii, Next Star, prezentat de Dan Negru, va avea premiera celui de-al zecelea diseară, de la ora 20:00, la Antena 1. Prima ediție a a noului sezon va aduce în fața celor trei jurați, Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, opt concurenți extrem de talentați. Fiecare dintre ei va încerca să-i impresioneze pe jurați și să se califice în marea finală, care pune în joc Trofeul Next Star, în valoare de 20.000 de euro. Co-prezentatorul show-ului este Șerban Copoț care, și de această dată, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Și în acest sezon, publicul își va putea alege favoritul, pe care îl poate trimite în finala de popularitate, care pune în joc un premiu în valoare de 5.000 de euro. Toți finaliștii serii, mai puțin câștigătorul, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Next Star, creată special de Antena 1. Votul începe la finalul fiecărei ediții și se încheie a doua zi, vineri, la ora 16:00. Numele concurentului care se califică în finala de popularitate va fi anunțat în fiecare vineri, în cadrul Observator 16. Aplicația Next Star poate fi descărcată atât de pe App Store, cât și de pe Google Play.

×