x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un copil de 4 ani le gătește chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Un copil de 4 ani le gătește chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

07 Mai 2019   •   11:53
Un copil de 4 ani le gătește chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Chiar dacă experiența în bucătărie poate fi un atu în competiția Chefi la cuțite, pasiunea pentru gastronomie nu ține cont de limite. Tocmai din acest motiv, un copil în vârstă de doar patru ani va încerca să-i impresioneze diseară pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în noua rundă de jurizări pe nevăzute din sezonul special al show-ului culinar, dedicat familiilor, difuzată de Antena 1 de la 20:00.

Deși abia ajunge la bancul de lucru, băiatul va găti ca într-o joacă, alături de mama, mătușa și bunica sa, două rețete ce nu vor trăda faptul că este începător în bucătărie: ”Este mâncarea lui preferată”, afirmă mama emoționată. Cel mai mult îi place să pregătească turtă dulce, însă Bubu nu se lasă mai prejos când vine vorba de preparatele mai complicate, pe care le învață pas cu pas de la bunica sa, cea care i-a deschis apetitul către gătit. În seara aceasta, juniorul vrea să îi demonstreze lui Cătălin Scărlătescu, cheful său preferat, că merită nu trei, ci patru cuțite din partea celor mai duri jurați: ”Când voi fi mare mă voi face bucătar, pentru că îmi place să gătesc și să...mănânc! O să luăm patru cuțite, pentru că suntem cei mai buni!”.

Care va fi reacția chefilor atunci când vor afla că un copil de doar patru ani se află în spatele ușilor, dar și ce vor avea aceștia de spus despre preparatele gătite de Bubu alături de familia sa, telespectatorii pot afla în seara aceasta, de la 20:00, într-o nouă ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul special al celui mai iubit show culinar, dedicat familiilor.

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

×