x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Like a star!

Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Like a star!

14 Oct 2019   •   13:37
Gabriela Cristea va prezenta emisiunea Like a star!
Sursa foto: MIHAI STETCU

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, începând din 21 octombrie, pe micile ecrane, la cârma emisiunii Like a star!, de la Antena Stars. Aceasta le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 bãieţi), ce vor locui împreunã în toatã aceastã perioadã, vor avea drept scop atragerea unui numãr cât mai mare de urmãritori pe o platformã social media. Emisiunea va fi difuzatã de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45.

            „Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred cã suntem cu toţii de acord cã platformele social media au devenit parte din viaţa noastrã. Trebuie sã recunosc cã viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit pãrinţi pentru a doua oarã, însã mã simt pregãtitã 100% sã revin pe piaţa media. Am toatã susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider cã experienţa mea în televiziune mã va ajuta atât pe mine, sã mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apãrea în casã, cât şi pe ei, pentru cã sunt hotãrâtã sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi sã se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept sã îl descoperim împreunã, cãci vã dau întâlnire zilnic!", a declarat gazda emisiunii.

            Zilnic, în casa Like a star!, cei 12 concurenţi vor trebui sã pregãteascã un moment video care sã îi punã cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul cãruia sã îşi atingã scopul: sã atragã simpatia publicului şi, implicit, un numãr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.

            La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.

×
Subiecte în articol: gabriela cristea