x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Inedit: iUmor – ediţie specialã, poveşti de carantinã. Juraţii iUmor rãspund sincer celor mai incomode întrebãri

Inedit: iUmor – ediţie specialã, poveşti de carantinã. Juraţii iUmor rãspund sincer celor mai incomode întrebãri

14 Mai 2020   •   14:46
Inedit: iUmor – ediţie specialã, poveşti de carantinã. Juraţii iUmor rãspund sincer celor mai incomode întrebãri

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al optulea sezon şi, aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, şi de aceastã datã îi va surprinde cu ceva inedit. Aflaţi în izolare, din cauza limitãrii impuse de starea de urgenţã în care se afla întreaga Românie, echipa iUmor a gãsit o soluţie pentru a se întâlni şi a dezbate cele mai interesante, incomode sau scandaloase momente de-a lungul celor opt sezoane ale show-ului. Din intimitatea propriilor case, juraţii nu s-au sfiit sã rãspundã celor mai incomode întrebãri, puse chiar de cãtre ei.

            De la momentul care le-a rãmas întipãrit în suflete, la cele care i-au durut la propriu, pânã la întrebãri incomode de genul: cu cine şi-au petrecut izolarea sau câte kilograme au acumulat în aceastã perioadã, juraţii au tratat totul cu maximum de umor. „Încercãm sã stingem dorul şi sã facem ceva frumos; încercãm sã trecem prin toate sezoanele de iUmor”, le-a mãrturisit Şerban Copoţ juraţilor, iar de aici şi pânã la afirmaţii incediare a mai fost doar un singur pas. “Sentimentul pe care l-am încercat când s-au terminat filmãrile a fost cã nu aş vrea sã se mai întâmple asta în viaţa mea!” sau “Niciodatã n-am avut ochii ieşiţi din gãvane ca în acel moment!” sau “Întotdeauna existã o dozã de risc, pentru cã existã o dozã de inconştienţã totalã tipic româneascã!”, sunt doar câteva dintre afirmaţiile care vor stârni hohote de râs sâmbãta aceasta, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor la Antena 1.

În continuare, doar trei ediţii îi mai despart de telespectatori de aflarea marelui câştigãtor al celui de-al optulea sezon iUmor. Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, ca de fiecare datã, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 10 ediții își va prezenta numărul pregătit.

 

 

×