x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Publicațiile Flacăra și Alias Publishing suspendă aparițiile

Publicațiile Flacăra și Alias Publishing suspendă aparițiile

26 Mar 2020   •   17:40
Publicațiile Flacăra și Alias Publishing suspendă aparițiile

Publicațiile Flacăra și Alias Publishing suspendă apariția tuturor titlurilor pe o perioadă de timp nedeterminată.

 

„Ca urmare a situației actuale suntem nevoiți să vă informăm în mod oficial că, începând din 27 martie 2020, Publicațiile Flacăra și Alias Publishing, cel mai important grup editorial pentru publicații de divertisment din România, suspendă apariția tuturor titlurilor pe o perioadă de timp pe care nu o putem determina în acest moment.

 

Majoritatea rețelelor de difuzare s-au închis deja sau sunt pe cale să se închidă, iar cei peste 900.000* de cititori ai celor 50 de publicații pe care le edităm nu mai au cum să intre în posesia revistelor preferate. În schimb, cu ajutorul Primăriei Municipiului București, am avut posibilitatea să realizăm o donație de reviste către centrele de carantină pe care le gestionează. Suntem cu gândul alături de toate persoanele aflate în aceste centre și sperăm că am reușit să le oferim astfel câteva momente de destindere.

 

Deocamdată ne mutăm conținutul în online, unde sub egida campaniei #StaiAcasăȘiDezleagă am creat o comunitate a împătimiților de jocuri de cuvinte, încurajând în același timp limitarea ieșirilor din locuință și respectarea tuturor recomandărilor venite de la autorități în această perioadă”, potrivit unui comunicat de presă.

×