x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Simona Alexandru a câștigat finala sezonului 4 „Vedeta populară”

Simona Alexandru a câștigat finala sezonului 4 „Vedeta populară”

de Magdalena Popa Buluc    |    31 Dec 2019   •   20:44
Simona Alexandru a câștigat finala sezonului 4 „Vedeta populară”

Cinci finaliști au luptat duminică, 29 decembrie, pentru trofeul celui mai iubit talent-show de folclor din România, prezentat la TVR 1 de Iuliana Tudor.

„Dacă va fi să câștig, va fi cea mai mare bucurie din viața mea și cea mai mare realizare. Dacă nu va fi să câștig, nu voi fi supărată, pentru că aici mi-am depășit orice limite și am trăit momente emoționante”, declara olteanca Simona Alexandru, tânăra de 26 de ani care a cucerit publicul și juriul emisiunii Vedeta populară de la TVR 1. Simona a câștigat duminică, 29 decembrie, finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii și premiul de 100.000 de lei.
În prima probă a finalei, constând în interpretarea unui cântec de petrecere, Simona Alexandru a făcut alegerea potrivită: „Într-o zi, la poarta mea”. După terminarea ei, alături de câștigătoarea concursului, au mai rămas în competiție tânăra doctoriță Cătălina Alexa, din Constanța, respectiv ialomițeanul Ionuț Cocoș, aflat la a doua participare la concursul de talente dedicat interpreţilor de muzică populară.


În proba a doua, cei calificaţi au interpretat o melodie celebră din zona pe care o reprezintă - un cântec iubit şi fredonat de toată lumea. „Constantine, Constantine” a fost piesa norocoasă pentru Simona Alexandru, care i-a adus trofeul Vedeta populară 2019.
Reprezentanta Olteniei, Simona Alexandru, şi-a dorit atât de mult să aibă o carieră în muzica populară încât, după ce a terminat liceul, a muncit pentru a-şi plăti studiile de folclor. S-a hotărât să vină la Vedeta populară după ce a urmărit ediţiile anterioare şi a căpătat încredere în ea. Marele ei atu este că nu se lasă până nu reuşeşte ce şi-a propus.
În medie, peste 700.000 de telespectatori au fost alături de Iuliana Tudor și concurenții finalei sezonului 4 Vedeta populară. Cel mai urmărit moment al emisiunii a fost înregistrat la ora 22.16, când peste 900.000 de români urmăreau show-ul de la TVR 1.


 

Și în acest sezon al emisiunii,  juriul a fost format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu. De asemenea, Ansamblul Junii Sibiului a susţinut concurenţii pentru a pregăti un spectacol complet în finala sezonului patru Vedeta populară. Coregrafia tuturor momentelor a fost semnată de Silvia Macrea, asistent coregraf Alessia Sas.

 

×