x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Vizita Papei Francisc în România, în ediții speciale la Observator

Vizita Papei Francisc în România, în ediții speciale la Observator

22 Mai 2019   •   17:33
Vizita Papei Francisc în România,  în ediții speciale la Observator

Echipa specială Observator, dedicată vizitei Papale în România, formată din reporterul Mădălina Iacob și cameramanul Loredana Popovici, a fost aleasă pentru a fi alături de Suveranul Pontif pe întreaga durată a acestui eveniment istoric - din 31 mai, pânã pe 2 iunie. Cele mai importante informații din zborul papal, cele mai bune imagini cu această personalitate marcantă a secolului, dar și punctele cheie ale momentelor la care Sfântul Părinte va participa în țara noastră, toate vor fi acoperite de către echipa Observator, ce se va dedica întru totul evenimentului.

„Cu două zile înainte vom pleca la Vatican, unde vom avea parte de un scurt instructaj pentru toate cele trei zile. Vom fi alături de 80 de colegi jurnalişti din toată lumea şi ne dorim să relatăm mai ales cu sufletul întregul eveniment. Vom urca alături de Papa Francisc şi suita papală la bordul aeronavei care va ateriza la Bucureşti în 31 mai”, a mărturisit echipa specială a Observatorului, dedicată momentului.

Mădălina Iacob și Loredana Popovici mărturisesc că se pregătesc intens pentru această vizită specială, ce va marca un moment de referință în întreaga lor carieră jurnalistică. Reporterul și cameramanul special Observator vor fi alături de Papa Francisc pe toata durata călătoriei sale în România: „Până acum, cel mai greu proiect al nostru a fost să urcăm un munte ca să filmăm cum arată viaţa copiilor dintr-un cătun din Apuseni. Atunci am reuşit cu brio! Acum ştim că "urcăm un munte" şi mai mare! Dar abia aşteptăm să le arătăm oamenilor din faţa televizoarelor cele mai bune imagini din zborul papal. Avem foarte mari emoții”, a mărturisit echipa specială a Observatorului, dedicată momentului.

Vizita de anul acesta are loc la 20 de ani după vizita istorică pe care a făcut-o Papa Ioan Paul al-II-lea în România, iar între 31 mai și 2 iunie, Papa Francisc va repeta momentul istoric într-o călătorie apostolică de un impact la fel de puternic. Echipa specială a Observatorului va transmite, pas cu pas, programul Sfintelui Părinte, de la plecarea din Roma până la întoarcerea suveranului acasă: “Zborul papal înseamnă pentru noi o apropiere de Papa Francisc, la care nici nu am visat vreodată. Este vorba despre emoţia din jurul Papei Francisc, mai mult decât ceea ce simţim noi, va fi o provocare să transmitem cele mai interesante informaţii din zborul papal. Cu siguranţă că trebuie să fiţi cu ochii pe Observator ca să vedeţi cele mai bune imagini cu cel pe care aproape că ni se pare că îl cunoaştem dintotdeauna. Papa Francisc este o personalitate extraordinară, care a intrat în casele şi inimile tuturor datorită modului său simplu şi proaspăt de a se prezenta de fiecare dată. Dacă avem întrebări pentru Papa Francisc? Da! O mulţime! Şi suntem nerăbdătoare să dăm mâna cu Papa!”, au mărturisit Mădălina Iacob și Loredana Popovici.

De asemenea, începând cu vineri, 31 mai, până duminică, 2 iunie, telespectatorii Antena 1 vor avea parte și de ediții speciale în cadrul jurnalelor Observator printr-o serie de materiale detaliate legate de această călătorie istorică a Papei Francisc în România, dar și printr-o suită de invitați de seamă în platou, care vor dezbate acest eveniment religios cu prezentatorii Observator.

×