x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alexandra Velniciuc, dezvăluire surprinzătoare: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”

Alexandra Velniciuc, dezvăluire surprinzătoare: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”

06 Dec 2018   •   15:44
Alexandra Velniciuc, dezvăluire surprinzătoare: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Actrița Alexandra Velniciuc, care în prezent este concurentă la ”Te cunosc de undeva!”,  vorbește despre viața ei și răspunde deschis în fața șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, astăzi, de la ora 17.30.

Alexandra este o actriță și o cântăreață talentată, dar spune despre ea că are un alt dar pe care și-ar fi dorit să-l poată valorifica.

”Mi-ar fi plăcut să fiu “nas” pentru o casă de parfumuri. Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel, simt parfumul în piramidă, am niște simțuri speciale. Când am o zi proastă intru într-un magazin de parfumuri și le miros. Sau merg acasă la mine unde am o oază, o colecție a mea”, mărturisește Alexandra Velniciuc.

Care sunt cele mai mari dorințe ale Alexandrei Velniciuc, ce nu ar face niciodată, care sunt obiceiurile ei și ce detestă cel mai tare pe lume, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

×
Subiecte în articol: Alexandra Velniciuc