x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum se pregătește Gina Pistol înainte de filmările “Chefi la cuțite”

Cum se pregătește Gina Pistol înainte de filmările “Chefi la cuțite”

16 Iul 2018   •   19:30
Cum se pregătește Gina Pistol înainte de  filmările “Chefi la cuțite”

După cinci sezoane “Chefi la cuțite” în care a fost alături de jurați și concurenți în fiecare zi de filmare, Gina Pistol s-a întors pe platouri pentru o nouă rundă a show-ului culinar. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii, ce se filmează chiar în aceste momente, impune o nouă rutină atât pentru jurați, cât și pentru frumoasa prezentatoare, ce mărturisește cum ține pasul cu programul încărcat și cum rezistă oboselii: “Îmi încarc bateriile cu porții de fructe din cămara concurenților și îmi încep mereu ziua cu o cafea foarte mare.” .

Gina își începe ziua cu câteva ore înainte de a ajunge în locație, fiind și prima prezență de pe platouri: “Ajung prima și plec ultima, pentru că înainte de orice filmare mă machiez, îmi aranjez părul și stabilesc împreună cu stilistul ce outfit voi purta în ziua respectivă. Chefii sunt mai norocoși, ei sunt gata mult mai repede.”  Totuși, ce nu știu telespectatorii despre vedetă este că de-a lungul anilor a învățat să își facă singură machiajul și nu de multe ori se ocupă singură de retuș, chiar înainte de REC: “ Mă relaxează. Am câteva cosmetice preferate pe care le aduc cu mine pe platou.”. Printre ele se numără un balsam de buze hidratant, o pudră iluminatoare ce combate oboseala și nuanța preferată a unui ruj din propria ei linie de machiaj.

Fiecare zi începe într-un ritm relaxat, în ciuda faptului că de cele mai multe ori Gina se trezește dis-de-dimineață: “Programul meu începe în jurul orei 6-6:30, pentru că îmi place să îmi respect propria rutină: o cafea, un mic dejun sănătos și câteva melodii bune care mă încarcă cu energie.Cum rezistă prezentatoarea zilelor de filmare la foc continuu? “Deși etapa jurizărilor pe nevăzute este cea mai obositoare pentru mine, ne ajută foarte mult că suntem o adevărată echipă și ne distrăm foarte des în culise. Umorul te ajută să treci peste un program foarte încărcat. Cânt cu Sorin, organizez farse cu Florin și...mai îmi fac câte un selfie cu Cătălin. ”, spune Gina.

 

×
Subiecte în articol: gina pistol