x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kim Kardashian-West a confirmat naşterea celui de-al patrulea copil al său

Kim Kardashian-West a confirmat naşterea celui de-al patrulea copil al său

10 Mai 2019   •   22:03
Kim Kardashian-West a confirmat naşterea celui de-al patrulea copil al său

Kim Kardashian-West şi soţul său, muzicianul Kanye West, au devenit părinţii unui băieţel adus pe lume de o mamă surogat, relatează vineri Press Association.

Vedeta de reality show a anunţat pe Twitter vestea venirii pe lume a celui de-al patrulea copil. ''El a sosit şi este perfect!'', a scris ea.

Kim Kardashian a anunţat la începutul acestui an că va avea al patrulea copil, prin intermediul unei mame surogat, confirmând că ea şi soţul său, Kanye West, aşteaptă un eveniment fericit.

Viitorul bebeluş se alătura celorlalţi copii ai cuplului, Chicago, o fetiţă născută în ianuarie anul trecut, tot prin intermediul unei mame surogat, North, o fetiţă în vârstă de cinci ani, şi Saint, un băieţel de trei ani.

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a explicat anterior motivele pentru care a recurs la o mamă purtătoare, precizând că suferă de o problemă la placentă, care a creat complicaţii grave în timpul celei de-a doua sarcini şi i-ar putea pune viaţa în pericol în cazul în care ar rămâne din nou gravidă.AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: kim kardashian-west copil