x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Margareta Pâslaru: “Aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită”

Margareta Pâslaru: “Aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită”

19 Ian 2019   •   17:16
Margareta Pâslaru:  “Aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită”

Margareta Pâslaru, o artistă desăvârșită pe care gazda emisiunii și-a dorit nespus să o aibă invitată, vine duminică, 20 ianuarie, de la ora 15,45, la ”Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars. Celebra artistă, care a sărbătorit de curând 60 de ani de carieră, va povesti în emisiunea Oanei Turcu despre debutul său în muzică, în anul 1958, despre felul cum își concepea spectaculoasele ținute de scenă, dar și despre fabuloșii artiști alături de care a cântat și jucat, de-a lungul vremii.

George Grigoriu este cel care a remarcat timbrul meu vocal. Eram elevă, aveam 15 ani și jumătate și a fost o întâlnire nemapoimenită, atunci, la Casa de Cultură. El a compus pentru mine “Chemarea mării”, care a devenit ulterior un mare șlagăr și a avut, pentru vremea aceea, vânzări record.”, își amintește cunoscuta artistă. De altfel, record a fost și numărul de compozitori, peste 60, care au scris de-a lungul timpului cântece pentru ea.

Margareta Pâslaru era, așadar, o copilă atunci când a devenit celebră. Iar domnul Cornescu, directorul Televiziunii, le atrăgea atenția celor de la machiaj să nu fie fardată prea mult atunci când apărea pe post. “”Trebuie să vină cu carnetul de la școală să-l vedem. Dacă are note bune cântă, dacă nu, nu cântă. Și nu-i mai faceți ochii atât de mult, că e elevă”, așa spunea”, povestește Margareta Pâslaru.

            Întrebată de gazda emisiunii, Oana Turcu, ce înseamnă cei peste 60 de ani de carieră, cunoscuta artistă explică: “Înseamnă lucru, înseamnă pasiune. Lucrul zilnic este foarte important. Și astăzi încerc să-mi perfecționez meșteșugul, și astăzi sunt încă lucruri pe care le învăț și le studiez. Mai am multe de învățat. Acesta cred eu că este drumul către progres”.

Care sunt secretele Margaretei Pâslaru în materie de frumusețe, datorită cărei mari personalități a început aceasta să cânte muzică populară, de ce a renunțat la Facultatea de Drept, dar și cum a ajuns să joace alături de Toma Caragiu, în “Opera de trei parale”, telespectatorii Antenei Stars vor afla duminică, 20 ianuarie, de la ora 15,45, într-o nouă ediție a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

×
Subiecte în articol: Margareta Paslaru