x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Matthew Perry, vedeta din Friends, spitalizat timp de trei luni

Matthew Perry, vedeta din Friends, spitalizat timp de trei luni

18 Sep 2018   •   21:40
Matthew Perry, vedeta din Friends, spitalizat timp de trei luni

Matthew Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing în popularul serial Friends, a dezvăluit pe contul său de Twitter, că a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe, pentru care a fost nevoit să stea trei luni în spital, relatează online ziarul spaniol ABC. 

Matthew Perry, în vârstă de 49 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale în mare secret. La începutul lunii august, actorul a fost operat de urgenţă la un spital din Los Angeles. El suferea de perforaţie gastrointestinală care îi punerea în pericol viaţa, având în vedere că se putea extinde. 

Perforaţia gastrointestinală, cunoscută şi ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, intestinul gros sau intestinul subţire. Simptomele includ dureri abdominale acute, iar complicaţiile pot duce la septicemie, care poate fi şi fatală. Actorul a cerut să-i fie respectată intimitatea pe parcursul recuperării. 

În trecut, actorul a avut probleme serioase cu alcoolul şi drogurile, o dependenţă pe care el însuşi a admis-o public. Această problemă l-a obligat să se supună unui tratament chiar în timpul filmărilor la celebrul serial. De altfel, el a recunoscut la un moment dat că nu-şi aminteşte deloc filmările pentru trei sezoane din serial. 

Apariţia sa pe reţelele de socializare este totuşi un semn de ameliorare care arată că actorul vrea să interacţioneze cu toţi cei care vor să-i exprime sprijinul lor necondiţionat. Această postare pe Twitter este prima de la operaţia sa din august şi primul contact cu publicul de la sfârşitul lunii martie, notează ABC.AGERPRES

×