x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O turistă a fost arestată în Filipine fiindcă purta bikini pe plajă

O turistă a fost arestată în Filipine fiindcă purta bikini pe plajă

14 Oct 2019   •   15:18
O turistă a fost arestată în Filipine fiindcă purta bikini pe plajă

O turistă taiwaneză a fost amendată și arestată pe insula Boracay, din Filipine, din cauza faptului că purta niște bikini minusculi. Ea a stârnit controverse când a apărut pe plajă într-un slip cu sfoară, alături de iubitul ei, transmite CNN. Deși a fost atenționată de personalul hotelului că ținuta ei nu este potrivită, femeia a replicat că aceasta este o formă de artă, potrivit relatărilor șefului Grupului Inter-Agenție de Management și Reabilitare Inter-Agenție (BIAMRG), Natividad Bernardino, .

Femeia a fost arestată abia a doua zi, când a purtat pe plajă un alt bikini cu ață și a fost amendată cu 48,40 de dolari pentru ținuta sa, considerată erotică. Șeful poliției municipale, Jess Baylon, a declarat că, deși obiceiurile interne ale cuplului pot fi diferite, trebuie să respecte cultura și tradiția locului.

Situat în centrul Filipinelor, Boracay este una dintre cele mai faimoase destinații pe plajă. S-a redeschis octombrie 2018, în urma unor acțiuni de amploare care au vizat modernizarea instalațiilor și îmbunătățirea calității apei. Au fost adoptate și noi reglementări stricte, precum limitele transportului motorului cu combustie și interdicția materialelor plastice cu o singură utilizare.

×
Subiecte în articol: turism