x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Halloween Monster Party la Castelul Bran

Halloween Monster Party la Castelul Bran

27 Oct 2018   •   11:30
Halloween Monster Party la Castelul Bran

Vizitatorii Castelului Bran în weekend-ul de Halloween vor avea parte de "o atmosferă de groază", care va culmina cu tradiţionala petrecere, nefiind uitaţi nici cei mici, care vor fi întâmpinaţi cu bomboane, anunţă organizatorii. 

''Pe lângă decoraţiunile de Halloween, evenimentul din acest an va oferi o experienţă senzorială unică pentru vizitatori: muzică şi sunete înfricoşătoare, interacţiune cu Contele Dracula şi cu prietenii săi, creaturile nopţii, şi, bineînţeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârţâitul podelelor şi vinul roşu vor completa atmosfera de groază din Castel'', potrivit unui comunicat al organizatorilor. 

În seara zilei de 27 octombrie, vizitatorii Castelului vor putea alege între Turul nocturn, petrecerea la cort şi, în premieră - Tunelul Timpului, anunţă, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, organizatorii. 

''Pentru prima dată în istoria serilor de Halloween, dacă vizitatorii sunt suficient de curajoşi, se pot lansa în Tunelul Timpului, liftul care le va oferi un show tenebros. Doar 80 de bilete pe oră sunt disponibile. (...) Pentru o revenire rapidă din sperietura show-ului, veţi servi o votcă neagră la finalul călătoriei ajutându-vă astfel să treceţi cu brio de lumea spiritelor'',se arată în comunicat. 

Începând cu ora 20.00, creaturile nopţii sunt invitate să cineze la Casa de Ceai. Startul petrecerii de Halloween se va da în jurul orei 21.00, în cortul special amenajat în Parcul Regal, continuând până la 4.00 dimineaţa, pe muzica DJ CS 84. '' Atenţie sporită dacă suferiţi de claustrofobie, dacă sunteţi sensibili la lumini intermitente şi sunete puternice sau aveţi copii mici care sunt purtaţi în braţe.De asemenea, aveţi în vedere temperaturile scăzute din Castel, scările şi aleile alunecoase. Pentru propria siguranţă, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile personalului din Castel, atenţionează administraţia Castelului Bran'', potrivit sursei citate. 

Pentru Turul nocturn al Castelului Bran, cei interesaţi trebuie să plătească un bilet de 70 lei/adult şi 35 lei/copil. 

Biletul Combo, de 180 lei, include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort - unde accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Biletele pot fi achiziţionate online accesând următorul link: https://bilete.castelulbran.ro/en/ sau pot fi cumprate direct de la casieria Castelului Bran, în seara evenimentului, începând cu orarele 19.00. Cei care vor cumpăra bilet vor primi o brăţară de acces, valabilă atât pentru cort, cât şi pentru Turul Nocturn. 

Pentru Tunelul Timpului, biletul costă 45 lei şi poate fi achiziţionat numai din curtea interioară a Castelului Bran. 

Restaurantul Casa de Ceai face rezervări la adresa de e-mail casadeceai@bran-castle.com, iar preţul meniului este de 320 lei de persoană. Cei interesaţi de această opţiune vor primi o brăţară de acces, care va asigura libertatea de mişcare pe tot parcursul serii. Biletul Combo, împreună cu rezervarea de la Restaurantul Casa de ceai, oferă gratuit experienţa "Tunelul Timpului".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Halloween castelul bran