Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Friptura de porc cu…efect terapeutic. De ce nu trebuie exclusă din meniu carnea de porc

04 Dec 2018

Românul este mare mâncător de carne de porc, iar perioada Sărbătorilor de iarnă constituie apogeul. Aproape că nu există preparat culinar fără carne de porc. Asta parcă în ciuda tututor celor care o incriminează și văd în ea “răul” care ne ridică colesterolul până la cer. Însă, Adrian Florea, specialist în medicină tradițională chineză, a explicat de ce nu ar trebui să renunțăm la carnea de porc și ce beneficii aduce ea organismului.

„Persoanele care exclud carnea de porc din dietă vor avea deficienţe de zinc în organism. Evident, ca în privința oricărui lucru, nici carnea de porc nu trebuie consumată în exces pentru că, în acest caz, nu mai aduce niciun beneficiu organismului ci, din contro, îi face răr, pentru că mărește riscul apariției afecțiunilor cardiovasculare. Potrivit medicinei tradiționale chineze, orice preparat care conţine carne de porc contribuie la menţinerea funcţionării normale a stomacului, rinichilor şi splinei. De asemenea, constipaţia poate fi lecuită dacă beţi zeama în care aţi fier 500 g de carne de porc. Să nu uităm că 15% din necesarul zilnic de fier al organismului se regăseşte într-o cantitate de 100 g de carne de porc”, explică Adrian Florea.

Întinerește pielea în mod miraculos

„O veche rețetă chinezească ne dezvăluie secretul faptului că asiaticii, în special femeile, au tenul atât de neted și frumos chiar și la vârste mai înaintate. Iată și rețeta miraculoasă:

...............................

Citește mai departe AICI

Ultima oră
Alte titluri din: Frumos si sanatos
Ai probleme cu colesterolul şi cu greutatea corporală? Iată soluţia: DIETA TLC Ai probleme cu colesterolul şi cu greutatea corporală? Iată soluţia: DIETA TLC
Prof. dr. Mencinicopschi ne explică ce alimente ne fac fericiți, ce boli pot ascunde poftele noastre și de ce nu este indicat să ținem diete Prof. dr. Mencinicopschi ne explică ce alimente ne fac fericiți, ce boli pot ascunde poftele noastre și de ce nu este indicat să ținem diete
Mai multe titluri din: Frumos si sanatos
Antena3.ro A intrat într-un fast-food când a văzut un bătrân care aștepta cuminte să primească resturile. O femeie s-a apropiat de el. Ce a urmat însă întrece orice imaginație. „Nu crezi că poate să existe așa ceva”
Libertatea.ro Românul a cunoscut o fată superbă pe Facebook. Șoc la întâlnire! Cine era tânăra, de fapt
A1.ro Arsenie Boca, profeția NEȘTIUTĂ despre Crăciun! Creștinii, în pericol! „Ei sug toată puterea...”
IncomeMagazine.ro Avertismentul președintelui Asociatiei Analistilor Financiari-Bancari: Nu cumpărați acum locuințe. Preturile vor scădea cel putin cu 25%-30% in urmatorii 2-3 ani
Observator.ro Zile libere de Sărbători. Minivacanţe de câte 5 zile pentru bugetari, de Crăciun şi Revelion