x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Planta-miracol care te ajută în lupta cu kilogramele. Cum să slăbești ușor și sănătos

Planta-miracol care te ajută în lupta cu kilogramele. Cum să slăbești ușor și sănătos

10 Feb 2019   •   14:40
Planta-miracol care te ajută în lupta cu kilogramele. Cum să slăbești ușor și sănătos

Această plantă este un dar al naturii pentru sănătate, ce conţine peste 75 de factori nutritivi, peste 200 de ingrediente active esenţiale și 12 vitamine. Se spune că această plantă face să dispară aproape orice boală, de la probleme de digestie și până la cancer, de la răni, până la constipație.

Planta minune are deasemenea un rol foarte important în detoxifiere și în eliminarea deșeurilor care împiedică buna funcționare a organismului. Grație proprietăților detoxifiante și a abilității sale de a ne ajuta să eliminăm grăsimea acumulată în exces, este un ajutor de bază în procesul de slăbire.

Iată care sunt beneficiile pe care ni le oferă în ceea ce privește pierderea în greutate:

-  este unul din cele mai bune produse naturale atunci când vine vorba de detoxifierea organismului și eliminarea deșeurilor. Acest fapt se datorează în mare parte saburului, o componentă ce, dacă este consumată în doze adecvate, ne va ajuta să ne curățăm organismul.

- ne poate ajuta să ardem acele grăsimi acumulate în exces. Această plantă îți va stimula metabolismul și producția de acizi grași și te va ajuta să scapi de grăsimea nedorită.

- este un laxativ natural, ce promovează funcția intestinală și ne permite să eliminăm mai ușor toxinele, să digerăm mai ușor alimentele pe care le consumăm și să ne menținem echilibrul natural al organismului.

3 modalități de a slăbi

Dacă vrei să folosești această plantă pentru a slăbi, cea mai ușoară modalitate este să-ți prepari un suc sau smoothie ce va maximiza beneficiile de curățare și ardere a grăsimilor pe care această plantă ni le oferă. Iată câteva rețete:

.....................

Citește mai departe și află cum se prepară aceste rețete pentru cura de slăbire.

Sursa foto: Pixabay

×