x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Medicover România va avea un nou director general

Medicover România va avea un nou director general

15 Oct 2019   •   11:28
Medicover România va avea un nou director general

Radu Gorduza Lupu a fost numit director general al Medicover România, poziţie pe care o va ocupa începând cu data de 18 noiembrie 2019, informează compania. Adrian Peake, cel care a ocupat funcţia de director general al Medicover România în ultimii cinci ani, va prelua o nouă poziíe în Marea Britanie.

"A fost un privilegiu să conduc operaţiunile Medicover în România în aceşti ani de creştere şi să lucrez alături de această echipă grozavă de profesionişti dedicaţi. Este o perioadă bună, de creşteri susţinute şi sunt sigur că noua echipă de conducere va profita de oportunităţile din piaţă. Îmi voi aminti mereu cu drag timpul petrecut în România. Mi-a plăcut mult să trăiesc şi să lucrez aici", a declarat Adrian Peake.

Medicover a colectat recent din piaţă 120 de milioane de euro, diversificându-şi sursele de finanţare şi permiţând companiei să continue să-şi dezvolte programul de achiziţii din România şi Polonia.

Compania a raportat după primele şase luni de activitate venituri cu 83,8% mai mari, acestea crescând de la 16 milioane euro în prima jumătate a anului 2018 până la 29,4 milioane euro. Potrivit reprezentanţilor companiei, evoluţia a fost impulsionată de achiziţiile realizate anul trecut, când Medicover a preluat Spitalul Pelican din Oradea, Centrul Medical Phoenix din zona Olteniei şi Centrul Medical Academica din Bucureşti.

Medicover este unul dintre cei mai importanţi furnizori internaţionali de servicii medicale şi de diagnostic, înfiinţat în 1995. Medicover oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o reţea extinsă de clinici, spitale, facilităţi de îngrijire specializată şi laboratoare. Cele mai mari pieţe pentru Medicover sunt Polonia şi Germania. În 2018, Medicover a raportat venituri de 672 de milioane de euro şi un număr de 20.970 de angajaţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: medicover