x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cele mai bune soluții pentru palpitații

Cele mai bune soluții pentru palpitații

25 Sep 2017   •   11:48
 Cele mai bune soluții pentru palpitații

Îți bate inima ca și cum ar vrea să-ți sară din piept? Nu este cazul să te sperii de aceste bătăi neregulate, numite palpitații, dar nici să le tratezi cu indiferență, scrie clickpentrufemei.ro.

Palpitațiile sunt reprezentate prin percepția conștientă a bătăilor inimii. Pot fi resimțite ca lovituri ușoare în piept și accelerări sau încetiniri neașteptate ale ritmului cardiac. Anxietatea, stresul, nivelul scăzut de zahăr din sânge, consumul de alcool, nicotina şi cofeina ar putea fi unele dintre motivele pentru care inima îţi bate cu putere sau își rărește bătăile. Palpițatiile intense pot fi însoțite de dureri în zona pieptului, amețeli, o presiune puternică în zona cefei și brațelor. În aceste cazuri, vizitele la medic sunt obligatorii.
Talpa-gâștei stabilizează ritmul cardiac

Plantei i se mai spune și „doctorul cardiacilor“. Principiile sale active stabilizează ritmul cardiac, previn apariția extrasistolelor și întăresc inima.
Preparatele din talpa-gâştei se folosesc intern, sub formă de infuzie şi de tinctură. Infuzia se prepară dintr-o linguriţă rasă de plantă uscată, la o cană de apă fierbinte. Ceaiul se bea după 10 minute de infuzare. Doza zilnică este de 3 căni de ceai, îndulcit cu miere.

×
Subiecte în articol: palpitații inima bătăi de inimă