x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Alimente care ajută la curățarea ficatului în mod natural

Tratamente naturiste. Alimente care ajută la curățarea ficatului în mod natural

18 Feb 2019   •   14:43
Tratamente naturiste. Alimente care ajută la curățarea ficatului în mod natural

Ai probleme cu ficatul și cauți să afli tratamente naturiste? De ce nu ai începe cu alimentația? Societatea modernă produce multe alimente supra-procesate. Iar ficatul nostru se resimte negativ, dacă nu urmăm câteva reguli simple.

Când mâncăm alimente prelucrate sau prăjite sau când suntem expuși poluanților de mediu sau stresului, ficatul devine supraîncărcat. Atunci, ficatul nu poate procesa toxinele și grăsimile într-un mod eficient. Există multe alimente care pot ajuta la curățarea naturală a ficatului prin stimularea capacității sale naturale de a elimina deșeurile toxice din organism.

Este nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a promova sănătatea normală a ficatului.

În plus față de administrarea unui supliment de curățare a ficatului și efectuarea a cel puțin două curățări ale ficatului și vezicii biliare pe an, consumarea următoarelor alimente este cel mai bun mod de a vă menține sănătatea și funcționarea ficatului. (PM)

Ficatul este organul principal al organismului în care sunt metabolizate nu numai alimentele, dar, de asemenea, toxinele și medicamentele.

O dietă bogată în fructe și legume poate ajuta la reducerea volumului de muncă al ficatului, deoarece unele fructe și legume conțin substanțe utile în activitatea ficatului și îmbunătățesc procesele de eliminare a toxinelor.

Printre alimentele cele mai potrivite pentru purificarea ficatului se află:...........

Citește mai departe aici

Sursa foto: Pixabay

×