x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. LĂPTIȘORUL DE MATCĂ - un miracol pentru sănătate

Tratamente naturiste. LĂPTIȘORUL DE MATCĂ - un miracol pentru sănătate

21 Iul 2018   •   18:20
Tratamente naturiste. LĂPTIȘORUL DE MATCĂ - un miracol pentru sănătate

Lăptișorul de matcă reprezintă un adevărat elixir al tinereții. Gândiți-vă că într-un stup singura diferență dintre regină și albinele lucrătoare o reprezintă hrana, adică lăptișorul de matcă.

Rezultatul este că regina trăiește câțiva ani, în timp ce o albină lucrătoare trăiește doar câteva săptămâni. Adică de câteva zeci de ori mai mult! E adevărat că oricât lăptișor de matcă am consuma nu vom reuși să trăim și noi de câteva zeci de ori mai mult astfel încât să ajungem la matusalemica vârstă de câteva mii de ani...

Dar nu e mai puțin adevărat că lăptișorul de matcă ne va ajuta să ne păstrăm o sănătate și un aspect tineresc absolut de invidiat. Nu este o minune. E suficient să ne gândim că lăptișorul de matcă conține toată gama de vitamine B, putându-se lăuda în același timp cu un conținut bogat de vitamine A, C și E, un ansamblu de antioxidanți, care împreună se constituie într-o armă extrem de eficace în lupta cu radicalii liberi.

Păstrează-ți tinerețea cu lăptișor de matcă pur

Tratamente naturiste. 6 remedii pentru afecțiunile prostatei

Lăptișorul de matcă și fertilitatea

Dar lăptișorul de matcă este bogat și în minerale, oligoelemente, acizi grași nesaturați, precum Omega 3. El se distinge însă, în primul rând, printr-un întreg complex de aminoacizi esențiali, de acizi nucleici, de hormoni și enzime esențiale pentru sănătatea noastră. Este, de asemenea, important de subliniat că el facilitează sinteza vitaminei D, esențială în metabolismul calciului, iar prin conținutul extrem de bogat de vitamina B5 - numită și "vitamina antistres" - reprezintă un important suport pentru sistemul nervos și pentru glandele suprarenale.

În susținerea sistemului nervos...................

Citește mai departe AICI

×