x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 3 exerciții simple pe care să le faci seara pentru un corp frumos

3 exerciții simple pe care să le faci seara pentru un corp frumos

06 Feb 2018   •   10:30
3 exerciții simple pe care să le faci seara pentru un corp frumos

V-am tot vorbit despre cât de important este să faceți mișcare, nu doar ca argument ca să arătați bine, ci pentru că multe probleme de sănătate apar din cauza stilului de viață sedentar, pe termen lung.

Știu, de asemenea, că e greu să te apuci de sport dacă n-ai făcut niciodată sau dacă n-ai mai făcut demult. Lipsa timpului este, iarăși, o scuză foarte invocată.

Exercițiile pe care vi le propun mai jos, însă, nu necesită vreo condiție fizică deosebită nici prea mult timp, o serie durează doar 3 minute, plus că le faceți în intimitatea casei deci nu vă vede nimeni dacă obosiți după doar câteva secunde. 

Dimineața e greu pentru mulți să facă antrenamente. Eu, una, nu sunt o persoană matinală deci înțeleg perfect. Seara, însă, când stați la TV, puteți face aceste exerciții. Partea bună este că mișcarea stimulează arderile metabolice, lucru care vă va ajuta să slăbiți sau să vă pastrați silueta mult mai ușor.

Plus că aceste exerciții vă vor tonifia mușchii și veți scăpa de durerile cauzate de sedentarism.

1. Scaun la perete

Sprijiniți-vă de perete în poziția care imită statul pe scaun. Acest exercițiu lucrează foarte bine trenul inferior dar și abdomenul. Ca în cazul oricărui antrenament, trebuie să încordați toți mușchii pe care îi puteți încorda. Oricum, izometricele vă țin în tensiune și dacă nu vreți.

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: fitness